NEA

Tο νέο Ford Mondeo Evos θα είναι ένα crossover!

Διέρρευσαν μερικές πρώτες εικόνες από το ριζικά αλλαγμένο νέο Mondeo που θα περάσει σε μια εντελώς διαφορετική λογική.

Το νέο Mondeo που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή προς τα τέλη του 2021 θα έχει μια εντελώς διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση. Κάτι που ήταν αναμενόμενο μιας και οι παραδοσιακές λιμουζίνες και τα κλασικά σεντάν ακολουθούν την κατιούσα με τα SUV να γίνονται όλο και δημοφιλέστερα.

Την είδηση πως το νέο Mondeo θα έχει μια crossover εμφάνιση επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω του χρήστη Cochespias στο Instagram. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε βλέπουμε ένα υπερυψωμένο αμάξωμα με δυναμικά σε όψη φωτιστικά σώματα και μια κάθετη μεγάλη μάσκα με μια λωρίδα να την διατρέχει. Όσο για το πίσω μέρος φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από την ηλεκτρική Mach-E.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ταμπλό όπου βλέπουμε μια ενιαία ελεύθερη επιφάνεια από συνεχόμενες οθόνες. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό μας θυμίζει το Honda E ή αν θέλετε το MBUX της Mercedes. Πιθανότατα αυτό το layout να αποτελείται από τρεις αλά tablet οθόνες, μια ως πίνακας οργάνων και δύο για το σύστημα πολυμέσων.

Όσον αφορά στα συστήματα πρόωσης θεωρείται δεδομένο πως θα δούμε τουλάχιστον μια ηλεκτρική έκδοση, καθώς και μια με το αναβαθμισμένο plug-in υβριδικό σύστημα του Kuga PHEV που συνδυάζει κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με μια μπαταρία που θα είναι μεγαλύτερη των 10,3 kWh. Το νέο Mondeo Evos, όπως θα ονομάζεται, θα έχει και εξηλεκτρισμένα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου από 1,5 έως 2,5 λίτρα με ισχύ από 120 έως 245 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!