ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πωλείται ένας ακόμη ΚΙΤΤ. Αυτός του David Hasselhoff [vid]

Αυτή την φορά δεν πρόκειται για κάποια τυχαία εκδοχή του ΚΙΤΤ αλλά για αυτή του Michael Knight!

Ποιος δεν θυμάται τον David Hasselhoff στο ρόλο του Michael Knight σε μια τηλεοπτική σειρά που έγραψε ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτές που πρωταγωνιστούν αυτοκίνητα. Ο πασίγνωστος Ιππότης της Ασφάλτου (Knight Rider) δεν ήταν παρά μια τροποποιημένη Pontiac Firebird Trans Am με φουλ ψηφιακό κόκπιτ, με την τεχνητή νοημοσύνη του ΚΙΤΤ και πολλά προηγμένα τρικ για να καταδιώκει ή να ξεφεύγει από τους εχθρούς.

Επιστρέφοντας στον πραγματικό κόσμο αυτή η Pontiac του 1982 ανήκε στην συλλογή του David Hasselhoff και δημοπρατείται μέσω της Live Auctioneers. Για την ώρα το ποσό πλησιάζει στο μισό εκατομμύριο δολάρια και είναι σίγουρο πως θα το ξεπεράσει αφού η δημοπρασία κλείνει σε 16 ημέρες.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή τιμή αφού οι αρχικές εκτιμήσεις είχαν θέσει τα 300.000 δολάρια ως την υψηλότερη τιμή πώλησης. Και όλα δείχνουν πως μπορεί να φτάσει μέχρι και την διπλάσια τιμή αφού υπάρχει καιρός ακόμη μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.

Πιθανότατα την τιμή να ανεβάζει τόσο το γεγονός πως τον ΚΙΤΤ θα τον παραδώσει ο ίδιος ο David Hasselhoff στο νέο του ιδιοκτήτη, όσο και πως ένα μέρος από τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!