ΑΓΩΝΕΣ

Πως η Mercedes θα περισώσει την Williams;

H ιστορική ομάδα έχει ως στόχο να ξεκολλήσει από τον πάτο που έχει πιάσει τα τελευταία χρόνια.

Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η Williams εκεί που της αξίζει ιστορικά είναι να ενταθεί η συνεργασία της με την Mercedes. Οι δυο τους συνεργάζονται από το 2014 σε επίπεδο προμήθειας κινητήρων, αλλά από τη σεζόν του 2022 και τους νέους κανονισμούς η συνεργασία τους θα επεκταθεί τόσο στην παροχή κιβωτίων ταχυτήτων, όσο και σε διάφορα άλλα μέρη και στο υδραυλικό σύστημα.

O τεχνικός διευθυντής της ομάδας Simon Roberts δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την ενίσχυση της συνεργασίας, και παρά το ότι οι ομάδες παραμένουν ανεξάρτητες, είναι χρέος της Williams να κάνει το καλύτερο δυνατό για αποτελέσματα μέσα στην πίστα.

Υπενθυμίζεται πως οι μικρότερες ομάδες έχουν στενές σχέσεις με τις μεγαλύτερες. Για παράδειγμα η AlphaTauri θεωρείται παράρτημα της Red Bull, ενώ η Haas έχει μια πολύ καλή πορεία χάρη στην Ferrari. Αξιοσημείωτο είναι πως αναμένεται ακόμη η απόφαση για το αν θα αναβληθεί ή αντικατασταθεί με κάποιο άλλο το Grand Prix της Αυστραλίας.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!