ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πως είναι το λάδι που βγαίνει από ένα καταστραμμένο κινητήρα;

Το βίντεο αφορά σε ένα Chevrolet Tahoe του 1999 που παρουσίαζε προβλήματα υπερθέρμανσης του κινητήρα.

Ο ιδιοκτήτης του Tahoe αψήφησε τόσο την ένδειξη του αυτοκινήτου του με την θερμοκρασία να φτάνει στο κόκκινο και φρόντιζε απλά να περιορίζει τα δρομολόγια του. Κάποια στιγμή ο κινητήρας παρέδωσε το πνεύμα του και το Chevy μεταφέρθηκε στο συνεργείο. Αφού άνοιξε το καπάκι του μοτέρ ο μηχανικός είδε έκπληκτος πως το λάδι είχε ψηθεί τόσο πολύ που είχε πάρει την όψη… φυστικοβούτυρου!

Και πριν λύσει την τάπα του λαδιού αποφάσισε να αποθανατίσει την στιγμή όπου βγαίνει ένα παχύρευστο υγρό που σε κάποια στιγμή μοιάζει σαν πλαστελίνη. Στη συνέχεια ξεβουλώνει σαν μια λεκάνη και βγαίνει ότι υγρό είχε ξεμείνει στο κάρτερ.

Το συνεργείο από το Τέξας κατέληξε πως είχε βουλώσει η κυκλοφορία του λαδιού (είχαν αλλαχτεί πριν από 2.500 χλμ.) με αποτέλεσμα να σπάσει το καπάκι. Πάντως, ο ιδιοκτήτης του Tahoe επέλεξε να επισκευαστεί το μοτέρ αφού δεν ήθελε να αποχωριστεί το Tahoe του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!