NEA

Μείωση 22,8% των οδικών τροχαίων ατυχημάτων το Νοέμβριο

Μείωση των οδικών τροχαίων ατυχημάτων καταγράφηκε τον Μήνα Νοέμβριο, όπως ανακοινώνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη Χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, μειώθηκαν κατά 22,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 (647 τον Νοέμβριο του 2020, έναντι 838 τον Νοέμβριο του 2019).

Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 50 νεκροί, 32 βαριά τραυματίες και 682 ελαφρά τραυματίες, έναντι 43 νεκρών, 46 βαριά τραυματιών και 960 ελαφρά τραυματιών τον Νοέμβριο του 2019, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 16,3% σε νεκρούς και μείωση κατά 30,4% σε βαριά τραυματίες και κατά 29,0% σε ελαφρά τραυματίες.

Aναφορικά με τις περιοχές που έγιναν τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα το εν λόγω διάστημα στην περιφέρεια Αττικής σημειώθηκαν τα περισσότερα τροχαία με ποσοστό 55% και ακολουθεί η Κεντρική με Μακεδονία με 18%. Τα περισσότερα θύματα υπήρξαν πάλι στην περιφέρεια Αττικής με 26% και στην κεντρική Μακεδονία με ποσοστό 20%

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!