NEA

Kosmocar: Αλλαγή φρουράς στις Audi και Skoda

Η KOSMOCAR A.E., Επίσημος Εισαγωγέας Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικών Volkswagen, Audi & SKODA, Επίσημος Έμπορος & Επισκευαστής BENTLEY, Επίσημος Επισκευαστής Lamborghini & Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδας & Κύπρου DUCATI,  

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, μέχρι σήμερα Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing SKODA, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing AUDI, BENTLEY και Διευθυντή Luxury Hire, παράλληλα με τη Διεύθυνση της KOSMORIDE.

Ο κ. Μάνος Δρακωτός, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing SKODA. Ο κ. Δρακωτός είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ από το 2016 ήταν επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ, στη BMW Hellas.

Η ανάληψη καθηκόντων από τους νέους επικεφαλής, θα ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Από αριστερά ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, από δεξιά ο κ. Δρακωτός

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!