NEA

Πόσο λέτε πως κοστίζει αυτή η πινακίδα με το νούμερο 1;

Υπάρχουν διάφορες χώρες όπου μπορεί κανείς αν αποκτήσει πινακίδες με χαρακτηριστική αρίθμηση. Δεν θα πιστεύετε όμως μέχρι που φτάνουν οι τιμές τους.

Αυτή η Mercedes-AMG C43 Estate κυκλοφορεί στην Αυστραλία και έχει ένα χαρακτηριστικό. Το νούμερο αριθμός κυκλοφορίας της είναι το 1 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1932 στο αμάξι του διευθυντή του αστυνομικού τμήματος της πολιτείας Βικτόρια. Για πολλά χρόνια παρέμεινε σε αδράνεια και το 1984 δημοπρατήθηκε έναντι 100.000 ευρώ για να μπει σε ένα Saab 9000 Turbo.

Από εκεί και πέρα άλλαζε συνεχώς χέρια και όποιος ήθελε να ξεχωρίζει στο δρόμο έπρεπε να καταβάλει συνεχώς περισσότερα χρήματα. Και μετά από διάφορες Ferrari, Rolls Royce, Porsche 911 Turbo και AMG E-55 έγινε πρόσφατα γνωστό πως κάποιος έδωσε 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να την βάλει σε μια C43 AMG.

Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός τα ματαιοδοξίας, τότε τι είναι; Μια πολύ καλή επένδυση στο χρηματιστήριο των πινακίδων στην αγορά της Αυστραλίας. Χαρακτηριστικό είναι πως μία με το νούμερο “26” πωλήθηκε πέρυσι για 900.000 ευρώ, με το νούμερο “101” στα 350 χιλιάρικα το 2018 κ.α. Και όσο περνά ο καιρός η αξία τους μεγαλώνει… Τρελά, πράγματα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!