NEA

H Lancia Ypsilon είναι έτοιμη να μας αποχαιρετίσει

Αυτή η ανανέωση είναι προφανώς η τελευταία για την τρέχουσα γενιά αφού η Stellantis έχει άλλα σχέδια για την μάρκα.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποια είναι αλλά το πιθανότερο είναι πως η Ypsilon θα τελειώσει στην μορφή που την γνωρίζουμε. Για καλό της μάρκας που θα συνεχίσει με ηλεκτρικά και premium μοντέλα ανοίγοντας τα φτερά της και πέρα από την ιταλική αγορά που μέχρι σήμερα περιορίζεται.

Σχετικά με τo facelift που πέρασε η Ypsilon μπορείτε να δείτε το επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, ενώ υπάρχουν νέα χρώματα και νέας σχεδίασης τροχοί. Στο εσωτερικό το ταμπλό έχει όπως πάντα το πίνακα οργάνων στο κέντρο και πλέον μια νέα touch-screen 7,0’’ που υποστηρίζει όλες τις συνδεσιμότητες.

Τα μηχανικά σύνολα έχουν όλα αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη προδιαγραφή Euro και πιθανότατα συνεχίζουν οι 1.2 με τα 69 ίππους και 0.9 TwinAir με 85 ίππους. Επίσης, θα υπάρχει και ο νέος 1.000άρης με τεχνολογία mild hybrid που αποδίδει 70 ίππους. Οι τιμές της πλούσιας Ypsilon Gold στη Ιταλία ξεκινούν από τις 16.700 ευρώ. Κομματάκι ακριβό, θα λέγαμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!