NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι σχέση έχει ο Bruce Springsteen με την Jeep; [vid]

Στο καθιερωμένο ετήσιο τελικό του Super Bowl του αμερικανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ διάφορες εταιρίες δημιουργούν μερικά από τα καλύτερα διαφημιστικά που έχουμε δει.

To Super Bowl δεν είναι ένας απλός τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αλλά ένα φαινόμενο και σόου της ποπ κουλτούρας. Κάθε χρόνο οι εταιρίες δίνουν δεκάδες εκατομμύρια για προβολή στην διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα. Η Jeep αποφάσισε να διαφοροποιηθεί και με αφορμή τα 80 της χρόνιας επιστράτευσε τον Bruce Springsteen για να στείλει ένα πατριωτικό μήνυμα.

Το ενδιαφέρον στο διαφημιστικό σπορ είναι πως δεν εμφανίζεται κάποιο μοντέλο για διαφήμιση, παρά ελάχιστα ένα παλιό CJ-5. Το σποτάκι με τίτλο «The Middle» δείχνει τον Springsteen να περιπλανάται σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ περνώντας το μήνυμα πως οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να βρουν την μέση οδό της ενότητας. Πολύ εύστοχο για τον τραγουδοποιό του Born in the U.S.A.

https://youtube.com/watch?v=D2XYH-IEvhI

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!