ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημο: Hamilton και Mercedes συνεχίζουν και το 2021!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Lewis Hamilton ανανέωσε το συμβόλαιο του για “1+1” χρόνο.

Και κάπως έτσι ο 36χρονος Hamilton θα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει τον 8ο του πρωτάθλημα συνεχίζοντας να γράφει ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους πιλότους στην ιστορία της Formula 1. O Βρετανός ζητούσε ένα τριετές συμβόλαιο με σύνολο αποδοχών στα περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, γίνεται κατανοητό πως η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού. Και για αυτό τελικά η συμφωνία είναι για ένα χρόνο (αυτή θα είναι η 9η σεζόν με την Mercedes) με οψιόν για ανανέωση και τον επόμενο.

Έτσι, οι ετήσιες απολαβές του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή Hamilton θα διατηρηθούν στα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι πάνω-κάτω στα περσινά επίπεδα. Καθόλου άσχημα για τον Βρετανό που θα ιδρύσει μαζί με τη Mercedes και ένα ίδρυμα κατά του ρατσισμού. Well done!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!