ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πως θα μπορούσε μια Lamborghini Aventador να κινηθεί στο βαρύ χιόνι; [video]

Ίσως η πιο παλαβή έμπνευση που έχουμε δει σε μια Aventador να είναι αυτή όπου οι τροχοί έχουν αντικατασταθεί με ερπύστριες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο η άμοιρη Aventador έχασε προσωρινά τους τροχούς της και στην θέση του μπήκαν ειδικά σετ από ερπύστριες. Με την πρώτη ματιά το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ωστόσο, από τεχνικής απόψεως το όλο εγχείρημα ήταν μια αποτυχία αφού ο εμπνευστής της ιδέας δεν υπολόγισε στην υπερθέρμανση του συμπλέκτη.

Μάλιστα, το πρόβλημα έχει αρχίσει να εμφανίζεται ήδη από όταν το αυτοκίνητο κατεβαίνει από το τρέιλερ. Ακόμη και έτσι ο youtuber με το ψευδώνυμο TheStradman κατάφερε να κάνει την δουλειά του και να κερδίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Χαλάλι του αφού αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα βλέπαμε αυτή την Aventador να οργώνει το χιόνι. Φυσικά για όσο άντεξε ο συμπλέκτης…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!