NEA

Επίσημη φωτογραφία για τη νέα Skoda Fabia!

Με επίσημη ανακοίνωση της η Skoda επιβεβαιώνει πως η νέα Fabia θα παρουσιαστεί την άνοιξη. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από τα τέλη του έτους με αρχές του 2022.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε πάνω-κάτω θα ισχύουν τα όσα έχουμε γράψει έως τώρα με το αμάξωμα της νέας Fabia να μας παραπέμπει σε μια μικρογραφία του μεγαλύτερου Scala. Και σε σχέση με το τωρινό Fabia, η Skoda λέει πως όλες οι διαστάσεις του αμαξώματος του νέου μοντέλου έχουν αυξηθεί προς όφελος της ευρυχωρίας.

Ενδεικτικό αυτού θα είναι το μεγαλύτερο κατά 50 λίτρα πορτμπαγκάζ βάζοντας υποψηφιότητα για το μεγαλύτερο της κατηγορίας του. Το εσωτερικό αναμένεται να υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό το στιλ του Scala προσφέροντας όλες τις νέςς δυνατότητες συνδεσιμότητας και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης και άνεσης.

Επίσημα η Skoda επιβεβαιώνει πως η 4η γενιά του μοντέλου θα βασίζεται στην μεταβλητή πλατφόρμα MQB-A0, η οποία ήδη χρησιμοποιείται στα Audi A1, Seat Ibiza, VW Polo κ.α. Πιθανότατα η γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει τις εκδόσεις κινητήρων στα 1.000 κ.εκ. (ατμοσφαιρική με 80 ίππους και τις turbo των 95 και 110 ίππων) μαζί με τις προαιρετικές mild hybrid. Δεν θα υπάρχει diesel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!