NEA

Κακοκαιρία Μήδεια: Χωρίς λεωφορεία και Ηλεκτρικό η Αττική. Σύσταση περιορισμού μετακινήσεων.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί η διοίκηση του ΟΑΣΑ έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλα τα λεωφορεία, που κυκλοφορούσαν από νωρίτερα στους δρόμους της Αθήνας, στα αμαξοστάσια.

Ο οργανωτικός γραμματέας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ Φώτης Νικολακόπουλος δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104.6 πως τα λεωφορεία αποσύρονται μέχρι νεωτέρας, καθώς τα προβλήματα στους δρόμους είναι μεγάλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και περιπτώσεις με λεωφορεία που κόλλησαν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Φάληρο – Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Επίσης δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1, δηλαδή στον ηλεκτρικό. Στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Εκεί οι επιβάτες με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του προαστιακού. Τέλος, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» έως το Σύνταγμα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα δρομολόγια στο 11185.

Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές στην Αττική

Σε πολλές περιοχές στην Αττική (Εκάλη, Δροσιά, Νέα Ιωνία, Νέα Ερυθραία, Μαρούσι και Βάρη) σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας διακοπές ρεύματος. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκαν το βράδυ στα βόρεια προάστεια για την αποκατάσταση των βλαβών, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Τα προβλήματα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι προσωρινά, καθώς τα συνεργεία αποκατάστασης εργάζονται συνεχώς και επαναφέρουν το ρεύμα στις περιοχές που έχουν προκληθεί ζημιές. Ήδη σε σημεία στα Βόρεια Προάστια το ρεύμα επανήλθε, ωστόσο οι επιχειρήσεις για την αποκατάσταση του δικτύου συνεχίζονται.

Σύσταση για περιορισμό μετακινήσεων

Η Πολιτική Προστασία απευθύνει ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους.

Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!