ΑΓΩΝΕΣ

Παρουσιάστηκε η Alpha Tauri AT02 για την F1 2021

H πρώην Minardi, Toro Rosso και νυν Alpha Tauri παρουσίασε το μονοθέσιο της για τη νέα σεζόν που δεν έχει και τόσο μεγάλες διαφορές από το περσινό.

Για την δεύτερη σεζόν της ομάδας ως AlphaTauri τα μονοθέσια εφοδιάζονται με τις νέες μονάδες ισχύος της Honda και θα συνεχίζουν με αυτές μετά την πρόσφατη συμφωνία της Red Bull με τους Ιάπωνες. Φέτος στην παράταξη της η ιταλική ομάδα θα έχει στα κόκπιτ των μονοθεσίων της τους Pierre Gasly και τον πρωτάρη στην F1, Yuki Tsunoda.

O 20χρονος Ιάπωνας αντικαθιστά τον Kvyat, προέρχεται από το πρόγραμμα νέων οδηγών της Honda και της Red Bull, ενώ είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Formula 2 στην 3η θέση. Μετά τον Kamui Kobayashi ο Tsunoda θα είναι ο δεύτερος Ιάπωνας που θα συμμετάσχει στη Formula 1 και ο πρώτος του πρωταθλήματος που έχει γεννηθεί στη νέα χιλιετία (δηλ. μετά το 2000).

Την περσινή περίοδο ο Gasly πέτυχε μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα του ως νικητής στο Grand Prix της Μόντσα. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 75 βαθμούς, ενώ ο Kvyat είχε 32. Στο κατασκευαστών η AlphaTauri συγκέντρωσε 107 βαθμούς, λίγο κάτω από την Ferrari με τους 131.

H Alfa Romeo είναι η επόμενη ομάδα που θα παρουσιάσει τα νέα της μονοθέσια στις 22 Φεβρουαρίου στην Βαρσοβία. Την αποκάλυψη του μονοθεσίου θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου με τους οδηγούς της ομάδας, Kimi Räikkönen, Antonio Giovinazzi και Robert Kubica, τον Επικεφαλής της ομάδας, Frédéric Vasseur, αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή, Jan Monchaux.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!