NEA

H Mitsubishi θα μπορούσε να συνεχίσει στην Ευρώπη

Μια είδηση από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρει πως η Renault θα μπορούσε να αναλάβει την παραγωγή των μοντέλων Mitsubishi για την αγορά της Ευρώπης.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως από την αρχή η Mitsubishi είχε δηλώσει πως παγώνει την διάθεση νέων μοντέλων για την Ευρώπη και πως δεν την εγκαταλείπει εντελώς (όπως είχαν κάνει π.χ. οι Chevrolet και Daihatsu). Στόχος είναι να δοθεί χρόνος για μια διερευνητική για την όλη κατάσταση δίνοντας προτεραιότητα κυρίως στην αγορά της Ασίας αφού το ποσοστό της εταιρίας στην Ευρώπη ήταν μικρότερο από το 1%.

Ωστόσο, το σήμα της Mitsubishi είναι πολύ πιθανό να επανατοποθετηθεί στην ευρωπαϊκή αγορά μ την Renault να κατασκευάζει τα αυτοκίνητα της πρώτης σε εργοστάσια στην Γαλλία, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times. Και αυτό επειδή μετά την λύση της συνεργασίας με την Daimler υπάρχει επαρκής δυναμικότητα με τις μονάδες να λειτουργούν στο περίπου 70% της πλήρους δυνατότητας τους.

Η Mitsubishi έχει μία ισχυρή εικόνα και οι ιθύνοντες της εταιρίας θεωρούν πως ακόμη και αν ο τόπος παραγωγής των ευρωπαϊκών μοντέλων θα είναι η Γαλλία, θα υπάρξει θετική ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό. Ταυτόχρονα, θα δοθεί η ευκαιρία του λανσαρίσματος και της νέας γενιάς Outlander που βασίζεται στην πλατφόρμα της Nissan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button