NEA

H νέα Mercedes-AMG C63 θα είναι δίλιτρη plug-in υβριδική με 550 άλογα!

Η νέα C63 AMG, που θα δούμε μέσα στο 2021, δεν θα είναι απλά ισχυρότερη από την V8 αλλά και ταχύτερη με 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα και τελική κοντά στα 300 χλμ./ώρα.

Στο προσκήνιο της παρουσίασης της νέας C-Class επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που θέλουν τον V8 να παίρνει σύνταξη και την θέση του να καταλαμβάνει ένας εξηλεκτρισμένος δίλιτρος κινητήρας. Μάλιστα, το νέο μοτέρ θα αποδίδει 550 άλογα και 800 Nm σε σύγκριση με τα 510 και 700, αντίστοιχα, του V8.

Η καρδιά της νέας C63 AMG θα βασίζεται σε αυτή της A 45 S που αποδίδει 420 ίππους. Για την περίσταση θα υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ με 200 άλογα και η ισχύς θα παντρεύεται σε ένα αναβαθμισμένο κιβώτιο 9 σχέσεων για να περνά στους τέσσερις τροχούς.

Θα υπάρχει και το σύστημα Drift Mode για να δίνει χαρακτηριστικά πισωκίνητης κατανομής, ενώ πιθανότατα να υπάρχει ενεργητική ανάρτηση και διαφορετικών διαστάσεων ελαστικά εμπρός και πίσω. Η αυτονομία του PHEV συστήματος θα φτάνει τα περίπου 70 χιλιόμετρα.

Από πλευράς βάρους θα προκύψει ένα θεματάκι αφού το ηλεκτρικό σύστημα θα προσθέσει 200+ κιλάκια. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, μιας και λόγω της τοποθέτησης αυτού του βάρους στο πίσω μέρος θα υπάρχει ίσως ένας πιο ισορροπημένος καταμερισμός.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!