NEA

Πόσο καιρό πήρε στην Bugatti για να παραδώσει αυτή την Divo “Lady Bug”;

Η Divo είναι εξορισμού ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα αφού θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες.

Ο πρόεδρος της Bugatti Stephan Winkelmann είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό δείχνει τι μπορεί να κάνει η μάρκα στους τομείς της δημιουργικότητας και της τελειότητας στην κατασκευή. Και όπως μπορείτε να δείτε η συγκεκριμένη Divo έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια που έχει σχεδόν σε όλο της το αμάξωμα.

Μη νομίζετε πάντως πως μιλάμε για απλά αυτοκόλλητα αφού μια εξειδικευμένη ομάδα που ανέλαβε το πρότζεκτ χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο για να ολοκληρώσει τα σχέδια και να δοκιμάσει την αντοχή της τους σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Ταυτόχρονα έπρεπε να εξελιχθεί μια ειδική βαφή για να εφαρμοστεί το όλο μοτίβο.

Εδώ να πούμε πως μια Divo στοιχίζει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη για κάτι πιο εξεζητημένο ανεβαίνει και η τιμή. Ο συγκεκριμένος παρέλαβε την Divo με το χαϊδευτικό “Lady Bug” πριν από περίπου ένα μήνα και την φιλοξενεί σε μια συλλογή που περιλαμβάνει μία Vision Gran Turismo, μία Chiron, μία Veyron Vitesse κ.α.. Οπότε καταλαβαίνετε για τι περίπου μιλάμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!