NEA

Με κωδικό 2 πας συνεργείο, ΚΤΕΟ, αλλά και αγοράζεις και καινούριο αυτοκίνητο

Ακόμη και στο βαρύ lockdown, με αποστολή SMS με τον κωδικό 2 (ή έντυπη βεβαίωση) αλλά και αποδεικτικό του ραντεβού με το ΚΤΕΟ μπορεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος να το επισκεφθεί.

Σε αυτή την διευκρίνιση προέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να διασαφηνιστούν τυχόν απορίες από τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Με τον ίδιο κωδικό εξάλλου, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί μια έκθεση αυτοκινήτου αλλά και ένα συνεργείο, για να επισκευάσει το όχημα του, εξηγεί στο Caroto.gr o Νίκος Καραπετσιάνης, που διατηρεί εξειδικευμένο συνεργείο οχημάτων στο Αιγάλεω.

Σε ερώτηση αν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός για την επίσκεψη στο συνεργείο εξήγησε ότι αυτός δεν υφίσταται, αλλά ούτε είναι απαραίτητο και το ραντεβού από την μεριά του πελάτη για να το επισκεφτεί. Την περίοδο της πανδημίας, τα αυτοκίνητα δεν έπαυσαν να χαλάνε αλλά ούτε και να μην χρειάζονται Service, κατά συνέπεια αν ένα όχημα χρήζει συντήρησης ή επισκευής μην το αποφύγετε συνιστούν οι ειδικοί.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!