ΑΓΩΝΕΣ

Το νέο safety car στην Formula 1 θα είναι και μια Aston Martin!

Εδώ και 25 χρόνια έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια Mercedes-AMG ως το αυτοκίνητο ασφαλείας που μπαίνει στην πίστα όταν υπάρχει επικίνδυνη κατάσταση. Από φέτος δεν θα είναι μόνη της!

Αυτή την Aston Martin Vantage με το χαρακτηριστικό Racing Green χρώμα είναι ένα αυτοκίνητο που κανείς δεν θέλει να βλέπει τη ώρα που παρακολουθεί έναν αγώνα της Formula 1. Ας ελπίσουμε στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 28 του μήνα από το Μπαχρέιν να μην χρειαστεί να κάνει… ντεμπούτο ως ο παρτενέρ της Mercedes-AMG GT.

Μάλιστα, πέρα από την Vantage θα υπάρχει και μια DBX ως επίσημο ιατρικό αυτοκίνητο που θα εναλλάσσεται με τις κόκκινες Mercedes που θα κάνουν πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στην Ίμολα.

Σχετικά με την Vantage υπάρχει μια αύξηση της ισχύος στους 535 ίππους και οι λοιπές βελτιώσεις στο σασί. Οπτικά υπάρχουν όλες οι αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για να προσδώσουν «φορμουλίστικη» αύρα σε αυτή την Vantage με τα ειδικά φώτα και τους φάρους στην οροφή.

Την προσοχή τραβά και η πίσω πτέρυγα με ενσωματωμένη μια κάμερα ώστε οι δύο επιβαίνοντες να βλέπουν την κατάσταση που επικρατεί με τα μονοθέσια πίσω τους.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!