NEA

Ετοιμοπόλεμο το Hyundai Kona N με 280 άλογα

Οι Κορεάτες έδωσαν τις πρώτες “καθαρές” και δίχως καμουφλάζ εικόνες από το κορυφαίο και ταχύτερο μέλος της οικογένειας του Kona.

To Kona θα είναι ένα από τα πληρέστερα SUV της αγοράς αφού μετά την ανανεωμένη εκδοχή του με τις νορμάλ εκδόσεις, αλλά και την ηλεκτρική του, μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε και την καυτή N. Η οποία πιθανότατα θα έχει κάτω από το καπό της τον γνωστό δίλιτρο turbo. Στην έκδοση Performance θα αποδίδει έως 280 άλογα στους μπροστινούς τροχούς και θα συνεργάζεται με αυτόματο διπλόδισκο κιβώτιο N DCT.

Μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση για το μοτέρ το σίγουρο είναι πως η εμφάνισή του θα είναι «πολεμική» με νέους προφυλακτήρες και ντοπέ αεροδυναμική εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει η εμφατική μάσκα με το λογότυπο N, όπως και οι τρεις οπές στο καπό τονίζοντας το παρουσιαστικό του ταχύτερου Kona παραγωγής.

Στο πίσω μέρος και ψηλή στην οροφή υπάρχει μια όμορφη αεροτομή με ενσωματωμένο το χαρακτηριστικό τριγωνικό στοπ, ενώ χαμηλότερα το βλέμμα πέφτει προς τον διαχύτη με την κόκκινη ρίγα περιμετρικά και τις δύο μεγάλες στρόγγυλες απολήξεις στα άκρα. Οι κόκκινες λεπτομέρειες υπάρχουν και σε άλλα σημεία του αμαξώματος, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι νέας σχεδίασης ζάντες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!