ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θα τολμούσατε να πιείτε ένα ποτηράκι νερό από ένα Toyota Mirai; [video]

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημοσιογράφος επιχειρεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πίνοντας νερό από την εξάτμιση ενός fuel cell αυτοκινήτου.

Πριν από περίπου έξι χρόνια ένας δημοσιογράφος είχε τολμήσει να πιεί τους υδρατμούς που έβγαιναν από την απόληξη του Toyota Mirai. Ο ίδιος περιέγραφε την γεύση του νερού κάπως πλαστική και προφανώς όλα πήγαν καλά και… επέζησε ώστε να έχουμε ένα ακόμη μπλόγκερ από την Πολωνία να επιχειρεί το ίδιο πράμα.

Στην θεωρία αυτό που παράγεται μετά την σύνθετη διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις κυψέλες είναι υδρατμοί και νερό. Μάλιστα, στο ταμπλό υπάρχει ειδικός διακόπτης με την ένδειξη “Η2O” που απελευθερώνει το υγρό από ένα ειδικό σημείο κάτω από το αμάξωμα.

Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται ποια είναι ακριβώς η σύσταση του νερού σε ότι αφορά π.χ. το δείκτη ph ή την σύνθεση σε αλκάλια και για αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να δοκιμάζει κανείς. Διότι μία-δύο γουλιές μπορεί να μην επηρεάζουν τα γερά στομάχια αλλά με ένα ποτηράκι κανείς δεν ξέρει τις συνέπειες. Ή μήπως όχι;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!