ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ελληνική Start Up εγκαθιστά σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε Μαρούσι και Σαντορίνη

Ένας ακόμη σταθμός φόρτισης του δικτύου της Joule εγκαταστάθηκε και λειτουργεί πλέον στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στα γραφεία της Joule, πολύ κοντά στο κέντρο του Αμαρουσίου αλλά και με εύκολη πρόσβαση από τη Λεωφόρο Κηφισίας, παρέχοντας δυνατότητες φόρτισης και ανεφοδιασμού στους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων. Η παρουσία της Joule επεκτείνεται πλέον και στην Αττική, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση της.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα που η ελληνική Start Up εγκατέστησε τον πρώτο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Σαντορίνη. Σε συνεργασία με την IRIS, τοποθετήθηκε και λειτουργεί ο Joule σταθμός, ο οποίος εξυπηρετεί όλους τους οδηγούς και τους επισκέπτες του νησιού, που διαθέτουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Joule είναι μια ελληνική Start Up που ασχολείται με την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων & παροχή υπηρεσιών λογισμικού για την λειτουργία τους, αλλά και με την εκπόνηση επιστημονικών μελέτών σχεδίων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ( Σ.Φ.Η.Ο.) εκ μέρους ΟΤΑ & ιδιωτών. Keep innovating, keep moving forward (Καινοτομώντας, προς το μέλλον)  το όραμα της εταιρίας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!