NEA

Επίσημα τα νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer για την αγορά των ΗΠΑ

Το θρυλικό όνομα Wagoneer επιστρέφει στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Η παρουσίαση των Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer σηματοδοτούν την αναγέννηση ενός Αμερικανικού συμβόλου στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Βασισμένα στην πλούσια κληρονομιά της μάρκας, τα δύο premium SUV, προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης, ασφάλειας, φινιρίσματος και βέβαια εκτός δρόμου δυνατοτήτων.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός των Wagoneer (5θεσιο) και Grand Wagoneer (7θεσιο) χαρακτηρίζεται από την ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή που τονίζει, όσο πότε άλλοτε στο παρελθόν, τη θρυλική μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες.

Στο εσωτερικό η ποιότητα και πολυτέλεια είναι διάχυτες, με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεση τους οθόνες αφή με συνολική επιφάνεια έως και 75 ίντσες. Ειδικότερα η οθόνη των 10,25 ιντσών που είναι στη διάθεση του συνοδηγού αποτελεί πρωτιά για την κατηγορία.

Με νέα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας, τεχνολογία αιχμής και μοναδικό στιλ, τα Wagoneer και Grand Wagoneer εφοδιάζονται με προηγμένους V8 κινητήρες με χωρητικότητα 5,7 (392 ίπποι) και 6,4 (471 ίπποι) λίτρα, οι οποίοι έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης κυλίνδρων για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Ειδικότερα ο κινητήρας των 5,7 λίτρων συνδυάζεται και με το υβριδικό σύστημα eTorque των 48V, ενώ σε κάθε περίπτωση η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων και του προηγμένου συστήματος τετρακίνησης.

Τα δύο νέα μοντέλα κατασκευάζονται στη μονάδα παραγωγής της Jeep στο Warren του Michigan και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για την αγορά της Β. Αμερικής από το 2ο 6μηνο του 2021.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!