NEA

Το Hyundai Staria είναι ένα space πολυμορφικό

Η κορεατική εταιρία έχει πάρει φόρα αφού μετά τα πρόσφατα Ioniq 5 και Bayon έρχεται να παρουσιάσει και ένα φουτουριστικής σχεδίασης MPV.

Θεωρητικά αυτό το μοντέλο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του H1, τουλάχιστον στην επιβατική minivan εκδοχή του μοντέλου. Η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο χρόνο και όπως συνηθίζουν τελευταία οι Κορεάτες δεν θα απέχει πολύ από την εικόνα του φουτουριστικού μοντέλου που βλέπουμε.

Από αυτό το monovolume αμάξωμα ξεχωρίζουν οι μικροί πρόβολοι και η μεταμοντέρνα σχεδίαση τόσο του μπροστινού μέρους με την LED μπάρα και τους προβολείς χαμηλότερα, όσο και τα πίσω όρθια φωτιστικά σώματα που μας θυμίζουν αρκετά το Ioniq 5. Την προσοχή τραβά και η μπροστινή γρίλια αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι διαπερατή ώστε να αναπνέει κάποιος κινητήρας καύσης ή κλειστή αν το Staria είναι ηλεκτρικό.

Όπως και να έχει το σύνολο είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορούμε να δούμε και τις δύο πίσω πόρτες που λογικά θα είναι συρόμενες. Οι ακροβολισμένοι πρόβολοι ευνοούν τους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, όταν ο διάκοσμος δείχνει ανάλογα εντυπωσιακός με μία μεγάλη κεντρικά τοποθετημένη κυρτή οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Μια ακόμη μεταμοντέρνα νότα αποτελεί ο διαμήκης πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι, όπως και οι διακόπτες στην κονσόλα για την επιλογή της κίνησης.

Τα καθίσματα για τους πίσω επιβάτες είναι ανεξάρτητα, με δυνατότητα ανάκλισης και παροχή και έξτρα υποποδίου για άνεση στα μακρινά ταξίδια. Το αμάξωμα δείχνει αρκετά μεγάλο για να μπορεί να εφοδιαστεί και με τρίτη σειρά καθισμάτων (ή να έχει ένα πολύ μεγάλο πορτμπαγκάζ), ενώ και το αυξημένο ύψος του προφανώς και συμβάλλει στην εικόνα ενός υπεράνετου ανθρωπομεταφορέα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!