NEA

H Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition είναι αποκλειστικά για την Ευρώπη

Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση της Supra που θα κατασκευαστεί σε μόλις 90 αυτοκίνητα και με την ονομασία της να βασίζεται σε μία πίστα της Ισπανίας.

Σε αυτή την πίστα η Toyota πραγματοποιεί πολλές από τις δοκιμές των αγωνιστικών και σπορ αυτοκινήτων της και για αυτό το λόγο αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Supra.

Οι αναβαθμίσεις αφορούν κυρίως στο χαρακτηριστικό Horizon Blue χρώμα με τα μαύρα διακοσμητικά, τις νέας σχεδίασης 19άρες ζάντες και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα είναι περιτυλιγμένα με δέρμα αλκαντάρα με τις μπλε ραφές να δίνουν μια νότα ανάλογη με το χρώμα του αμαξώματος. Στο ταμπλό και πάνω από το ντουλαπάκι υπάρχει ο αριθμός της ειδικής έκδοσης, η οποία έχει πλήρη εξοπλισμό με συστήματα άνεσης και υποβοήθησης.

Κατά τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο της BMW να αποδίδει 340 άλογα και 500 Nm ροπής σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Και αυτή η ειδική Supra χρειάζεται 4,3 δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!