ΑΓΩΝΕΣ

Formula 2021: Τι μας έδειξε το τριήμερο των δοκιμών;

Μετά από τρεις μέρες δοκιμών η διασκέδαση για τους πιλότους τελείωσε, μετά την τελευταία τους ευκαιρία για παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στις 28 του μήνα, ξανά στο Μπαχρέιν.

Μία πρώτη εικόνα μας έδωσαν τα μονοθέσια για το νέο πρωτάθλημα και όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν όλα τέλεια. Λογικό ήταν να παρουσιάζουν διάφορα προβληματάκια τα μονοθέσια των Mercedes, Ferrari και Aston Martin και πολύ περισσότερο το μονοθέσιο του Sebastian Vettel, ο οποίος σταμάτησε την προσπάθεια του μιάμιση ώρα νωρίτερα.

Την πρώτη ημέρα, την Παρασκευή, ταχύτερος ήταν ο Verstappen, o οποίος πρωταγωνίστησε στις δοκιμές δείχνοντας πολύ ορεξάτος. Την δεύτερη ο Bottas και την τρίτη ξανά ο Ολλανδός. Φυσικά δεν έχουν και πολύ σημασία οι χρόνοι, αλλά η αξιοπιστία που παρουσίασαν τα μονοθέσια. Οι Kimi Raikkonen, George Russell και Tsunoda «έγραψαν» τους περισσότερους γύρους με 166, 158 και 91, αντίστοιχα. Ο Vettel έκανε μόλις 56.

Η Ferrari έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα ταχύτητας και δεν είναι πλέον «αργή» στις ευθείες με καλή αεροδυναμική και αρκετή ισχύ για να είναι ανταγωνιστική. Πίσω από τις Mercedes και Red Bull, αφού η Scuderia έχει επικεντρωθεί για την επόμενη σεζόν με τους νέους κανονισμούς.

Πάντως, η Red Bull έδειξε πως είναι δυνατή και η Mercedes να προβληματίζει λιγάκι με κάποια τεχνικά προβλήματα στο σύστημα πρόωσης. Πάντως, ο ένας λέει πως ο άλλος είναι το φαβορί για φέτος, αλλά όλα αυτά θα φανούν μέσα στην πίστα και στους αγώνες.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!