NEA

Η McLaren 720S GT3X είναι ένα εξτρεμιστικό track-car [video]

H βρετανική εταιρία παρουσίασε ένα ακόμη σπέσιαλ μοντέλο για τις πίστες που βασίζεται στην ακραία 720S GT3.

Αυτή την φορά η McLaren ήθελε να φτιάξει κάτι πιο διασκεδαστικό και έτσι προέκυψε η GT3X που δεν είναι υποχρεωμένη να τηρεί κανέναν αγωνιστικό κανονισμό. Με μια επανασχεδίαση του roll-cage υπάρχει χώρος για ένα δεύτερο κάθισμα για να απολαμβάνει μοναδικές συγκινήσεις ένας συνοδηγός.

Ως βάση χρησιμοποιήθηκε η 720S GT3 που συμμετέχει σε διάφορα πρωταθλήματα και αγωνιστικές δραστηριότητες σε διάφορες πίστες του κόσμου. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν βαριές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις με μια τεράστια πίσω φτερούγα και έναν άγριο διαχύτη, όπως και πολλά άλλα splitter.

Σχετικά με την ισχύ του V8 4.0 κινητήρα αυτή έχει αυξηθεί κατά 200 άλογα και φτάνει τα 720 (όσα και η έκδοση δρόμου), ενώ για μερικά δευτερόλεπτα προσφέρεται ένα έξτρα boost 30 ίππων. H αύξηση της ισχύος επιτεύχθηκε με τη χρήση μεγαλύτερων στροβιλοσυμπιεστών, με μεγαλύτερες εξαγωγές και ψυγείο, ενώ επανασχεδιασμένη είναι και η κυλινδροκεφαλή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!