NEA

H BMW i4 είναι ηλεκτρική και έτοιμη για το 2022 [video]

H BMW ανακοίνωσε την i4, των 530 ίππων σε ισχύ και των 590 χιλιομέτρων σε αυτονομία, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Η BMW βρίσκεται σε μια κατάσταση… οργασμού σε ότι αφορά στο λανσάρισμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και απόδειξη αποτελεί η i4 που παρουσιάστηκε τρεις μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ντεμπούτο της. Προϊοντικά η i4 πλαισιώνει τις επίσης ηλεκτρικές iX3 και iX, ενώ σχεδιαστικά μας παραπέμπει στο Concept i4 με την χαρακτηριστική κλειστή μάσκα και το σεντάν αμάξωμα.

Το μοντέλο παραγωγής θα διαφέρει ελάχιστα και θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του έτους. Πάντως, είναι ήδη γνωστό πως η top έκδοση της i4 θα έχει μπαταρία που θα προσφέρει αυτονομία 590 χιλιομέτρων. Από πλευράς ισχύος το M Division θα φροντίσει η ισχύς των πιθανότατα να φτάνει τα 530 άλογα με 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα.

Στο εσωτερικό θα δούμε το νέο μοτίβο της BMW, όπως αυτό θα ορίζεται από το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων iDrive 8 με τις δεκάδες νέες λειτουργίες και υπηρεσίες συνδεσιμότητας και τις οθόνες διαγώνιου 14,9’’ και 12,3’’.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!