NEA

Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις 450 χιλιομέτρων στο δήμο Αθηναίων

Περισσότεροι από 1050 δρόμοι και παράδρομοι ασφαλτοστρώνονται, καλύπτοντας 450 χιλιόμετρα από τα περίπου 1000 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου της Αθήνας, με παρεμβάσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, στις γειτονιές της πόλης, με στόχο την συνολική αναβάθμιση στην ποιότητα των μετακινήσεων σε αντίθεση με τις αποσπασματικές παρεμβάσεις επισκευών που πραγματοποιούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο θα έχουν ασφαλτοστρωθεί πάνω από 139 δρόμοι της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, 139 δρόμοι της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, 86 της 3ης, 93 της 4ης, 66 της 5ης, 128 της 6ης και 97 δρόμοι της 7ης Δημοτικής Κοινότητας, ενώ εντός του 2021 αναμένεται να δημοπρατηθεί και η ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου οδικού δικτύου της πόλης, φτάνοντας στο 100% των δρόμων της.

Με  τα 160 χιλιόμετρα που ήδη έχουμε ασφαλτοστρώσει, θα έχουμε ξεπεράσει το 50% του οδικού δικτύου και θα φτάσουμε στο 100%, σε όλους τους δρόμους» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!