NEA

Μία ακόμη εκδοχή της πολύ-αναμενόμενης Ferrari Purosangue [video]

H Purosangue θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και ήδη υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες.

Το πρώτο SUV της Ferrari δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους και οι παπαράτσι το έχουν «συλλάβει» να κάνει τις σχετικές του δοκιμές στους δρόμους με βαρύ καμουφλάζ. Από αυτές τις εικόνες έρχονται διάφορο ανεξάρτητοι σχεδιαστές για να μας παρουσιάσουν μια προσέγγιση για το πως θα είναι η Purosangue.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπετε την εκδοχή του σχεδιαστή Giorgi Tedoradze που ωστόσο δεν είναι και τόσο πετυχημένη με αρκετή δόση υπερβολής. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα πολύ εντυπωσιακό σχήμα, με πολύ επιθετικές γραμμές και έντονες ακμές, μεγάλες εισαγωγές αέρα, αλλά και ένα εμφατικό πίσω μέρος με δύο μεγάλες απολήξεις τοποθετημένες ασυνήθιστα ψηλά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας το αντίπαλο δέος της Lamborghini Urus θα έχει κατω από το καπό του τον V8 των 3,9 λίτρων από την GTC4Lusso. H λογική λέει πως θα αποδίδει περίπου 650 άλογα, ενώ θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε μια Purosangue με τον εμβληματικό V12.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!