NEA

Στην Ελλάδα μπορεί και να δούμε ηλεκτρικά MG…

Εντός των πλάνων φαίνεται πως είναι η Ελλάδα, αναφορικά με την πρόθεση της MG Motor να διπλασιάσει τον αριθμό των αντιπροσωπειών της στην Ευρώπη και αυτές να ξεπεράσουν τις 200.

Με γνώμονα την διείσδυση της, στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων η MG θα πουλήσει τα αυτοκίνητά της σε 13 ευρωπαϊκές χώρες εκτός από την κύρια αγορά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι τα τέλη Μαΐου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της MG Europe Matt Lei κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής παρουσίασης στις 16 Μαρτίου. Οι νέες αγορές θα περιλαμβάνουν τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία, όπως τονίστηκε. Αλλά και την Ελλάδα, όπως μπορείτε να δείτε στην πιο πρόσφατη ανανέωση στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Oι πωλήσεις οχημάτων της MG αυξήθηκαν 81% σε 25.619 πέρυσι στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με στοιχεία  της JATO Dynamics. Μάλιστα οι αυξημένες πωλήσεις της πλήρους ηλεκτρικής έκδοσης του μικρού SUV ZS συνέβαλαν στην ενίσχυση της μάρκας.  Η MG ιδρύθηκε το 1924 ως Morris Garages και αργότερα έγινε μέλος του Rover Group, ενώ το 2007 η μάρκα αγοράστηκε από την SAIC Motor της Κίνας

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!