ΑΓΩΝΕΣ

Γιατί ο Fernando Alonso εγκατέλειψε στο GP του Μπαχρέιν;

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση των οπαδών της Formula 1 όταν είδαν τον Ισπανό να βγαίνει εκτός δράσης λόγω των φρένων. Τι συνέβη;

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο πιο πετυχημένος Ισπανός οδηγός το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αφού η επιστροφή του στην F1 μετά από δύο χρόνια τελείωσε άδικα. Δίχως όμως να έχει κάποια υπαιτιότητα αυτός ή η ομάδα του, αφού η υπερθέρμανση των φρένων του μονοθεσίου του προκλήθηκε από ένα χαρτί από σάντουιτς που φράκαρε στον αεραγωγό!

Πηγή: @AlpineF1Team

«Μετά τo δεύτερο pitstop, ένα χαρτί από σάντουιτς κόλλησε μέσα στον πίσω αγωγό φρένων του αυτοκινήτου του Φερνάντο», δήλωσε ο Motinport, Marcin Budkowski, εκτελεστικός διευθυντής της Alpine . «Αυτό οδήγησε σε υψηλές θερμοκρασίες και προκάλεσε κάποια ζημιά στο σύστημα φρένων, οπότε τον αποσύραμε για λόγους ασφαλείας. Ήταν ένας πολύ άτυχος πρώτος αγώνας για τον Φερνάντο, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο δυνατός ήταν».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!