NEA

Στο μικροσκόπιο της αμερικανικής υπηρεσίας ασφάλειας αυτοκινήτων ατυχήματα με Tesla

Στο μικροσκόπιο της αμερικανικής υπηρεσίας ασφάλειας αυτοκινήτων έχει μπει ένα ατύχημα αυτοκινήτου μάρκας Tesla, στο Νιου Τζέρσεϋ.

Συγκεκριμένα, ένας 44χρονος οδηγός έπεσε σε ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Tesla καταστράφηκε, αλλά αλλά ο οδηγός υπέστη μικρούς τραυματισμούς.

Ο 44χρονος οδηγός του Tesla, ανάφερε ότι είχε σε λειτουργία το Cruise Control «όταν έχασε στιγμιαία την εστίαση του στο δρόμο» και οδήγησε το αυτοκίνητό του κάτω από το τρέιλερ, σύμφωνα με δήλωση του Αστυνομικού Τμήματος του Νότιου Μπρούνσγουικ.

«Το NHTSA (Νational Highway Safety Safety Administration) έχει επίγνωση της συντριβής του Tesla στις 29 Μαρτίου στο Νιου Τζέρσεϋ. Έχουμε επικοινωνήσει με την Tesla και τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με αυτό το δυστύχημα και θα ενεργήσουμε ανάλογα όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες », δήλωσε εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας για την Ασφάλεια της Κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό σε δήλωσή του στο Reuters.

Το NHTSA δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι έχει ήδη ξεκινήσει 27 έρευνες για ατυχήματα οχημάτων Tesla, καθώς τρια από αυτά συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!