NEA

To Subaru Outback έφτασε και στην Ευρώπη

Το νέο Outback κυκλοφορούσε εδώ και δύο χρόνια στην αγορά των ΗΠΑ και τώρα έφτασε και στην Ευρώπη.

Οι πωλήσεις του κορυφαίου Subaru στην γκάμα της μάρκας θα ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη σε μία έκδοση κινητήρα. Με τον boxer των 2,5 λίτρων που συνδυάζεται με το αυτόματο CVT κιβώτιο Lineartronic CVT και το γνωστό συμμετρικό σύστημα τετρακίνησης X-Drive. Προς το παρόν η Subaru δεν έχει ανακοινώσει την ισχύ, όμως η αμερικάνικη έκδοση αποδίδει 185 άλογα και ροπή στα 238 Nm.

Το συγκεκριμένο Outback είναι 6ης γενιάς και βασίζεται στην πλατφόρμα SGP με 70% αυξημένη ακαμψία και 40% μεγαλύτερη απορροφητική ικανότητα σε περίπτωση τρακαρίσματος. Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 213 χιλιοστά και έχει αρκετά καλές off-road γωνίες, στις 19,7 μοίρες για προσέγγιση, 22,6 μοίρες για ράμπα και 21 μοίρες για διαφυγή.

Στο εσωτερικό δεσπόζει μια εντυπωσιακή οθόνη αφής 11,6 ιντσών και στην χαρακτηριστική σχεδίαση της Subaru υπάρχει κυριαρχεί μια ποιοτική άποψη. Το EyeSight Driver Assist περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης, μία κάμερα αναγνώρισης προσώπου οδηγού και προσαρμογής (π.χ. των καθισμάτων, καθρεπτών κ.α.) στο αποθηκευμένο προφίλ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!