NEA

Διακοπή κυκλοφορίας στον Φαληρικό όρμο για έναν μήνα – Προσοχή!

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο Φάληρο από σήμερα 2 Απριλίου και για ένα μήνα στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου ανκοίνωσε η περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο του έργου «ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ (ΦΑΣΗ Α’)» θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ι. Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Παρασκευή 2/04/2021 και ώρα 11:00 π.μ. και θα διαρκέσει για 30 ημέρες.

Όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα υπάρχει ενημέρωση από τις φωτεινές πινακίδες Matrix και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα χρειαστεί να ακολουθούν οι πολίτες.

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω διακοπής η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

  • Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου – δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς – αριστερά Λ. Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα, ή εναλλακτικά θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Πλειάδων – Αιόλου – δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς – αριστερά Λ. Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου – Γλυφάδας θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη – Λ. Αμφιθέας – δεξιά Άρεως – δεξιά Ναϊάδων.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Αθηναίων – Ν. Σμύρνης θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη – δεξιά Ταγμ. Πλέσσα – αριστερά Δοϊράνης – δεξιά Σπάρτης – δεξιά Ν. Πλαστήρα – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – Λ. Συγγρού.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!