NEA

Sold-out σε 24 ώρες το ηλεκτρικό Kia ΕV6

Στην κορεατική αγορά το πρώτο νέας γενιάς ηλεκτρικό EV6 ξεπούλησε με 21.000 παραγγελίες μέσα σε 24 ώρες!

Εδώ να πούμε πως το sold-out αφορά σ προ-παραγγελίες με κράτηση μια επιστρεπτέα προκαταβολή αλλά ακόμη και έτσι η εταιρία θεωρεί πως τουλάχιστον οι μισές θα γίνουν πωλήσεις. Στην Ευρώπη αναμένεται να υπάρξει ανάλογη ζήτηση αφού η πλατφόρμα με τις παραγγελίες ανοίγει μέσα στον Μάιο.

Συγκεκριμένα, όσοι προκαταβάλλουν 100 ευρώ θα παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους από τον Σεπτέμβριο. Επίσης, όσοι κάνουν την προ-παραγγελία μέχρι το τέλος Απριλίου και αγοράσουν ένα EV6 πριν τις 31 Δεκεμβρίου θα πάρουν ως παροχή μια ετήσια συνδρομή δωρεάν φόρτισης στο δίκτυο Ionity, μαζί μία ετήσια συνδρομή στο KiaCharge που περιλαμβάνει 210.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην περίπτωση του Ioniq 5 χρειάστηκε μία εβδομάδα για να συγκεντρωθούν 236.000 αντίστοιχες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, κάτι που δείχνει ότι αντίστοιχη θα είναι και η εικόνα για το EV6. Ενδιαφέρον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!