NEA

Ξεπούλησε η Tesla το πρώτο τρίμηνο του έτους

Ξεπούλησε η Tesla το πρώτο τρίμηνο του έτους, παρά την έλλειψη των ημιαγωγών που έχει πλήξει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, σπάζοντας ένα ακόμη ρεκόρ πωλήσεων για το τρίμηνο Ιανουαρίου- Μαρτίου, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Συγκεκριμένα η Tesla δήλωσε ότι παρέδωσε σχεδόν 185.000 νέα ηλεκτρικά οχήματα το πρώτο τρίμηνο του έτους, αριθμός υπερδιπλάσιος των παραδόσεων για την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Tesla από τη μεριά της εκφράζει την ικανοποίηση της για την αποδοχή του Model Υ στην Κίνα και άμεσα η εταιρία προχωράει σε πλήρη παραγωγική ικανότητα». Την ίδια στιγμή τα νέα μοντέλα της S και Model X τυγχάνουν ανάλογης αποδοχής του αγοραστικού κοινού της χώρας του δράκου.

Πέρυσι η Tesla συνολικά πούλησε λίγο κάτω από 500.000 οχήματα, ενώ για φέτος δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες αναφορικά με την επίτευξη των στόχων της σε πωλήσεις.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!