NEA

Το νέο Peugeot 308 θα έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Το νέο 308 θα ξεκινήσει να λανσάρεται στις αγορές της Ευρώπης από τα τέλη του έτους στις συμβατικές και στις plug-in υβριδικές του εκδόσεις.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της χρονιάς είναι το νέο 308 που έχει ήδη αποκαλυφτεί και που όπως γνωρίζουμε δεν θα έχει GTi έκδοση (σύμφωνα με τους Γάλλους, πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτού του είδους μοντέλα).

Ωστόσο, από το 2023 το γαλλικό hatch πιθανότατα θα αποκτήσει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (στην φωτογραφία βλέπετε το PHEV) που θα χρησιμοποιεί το σύστημα πρόωσης των e-208 και e-2008.

Πάντως, υπάρχει περίπτωση το ηλεκτρικό 308 να πάει ακόμη πιο πέρα στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί η CMP πλατφόρμα και χρησιμοποιηθεί η νέα e-VMP. Η νέα αυτή πλατφόρμα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ηλεκτρικό 3008 (κάπου το 2023) και θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα e-308 που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το VW ID.3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!