NEA

Η Mercedes-Benz CLS ανανεώθηκε. Ξανά.

Όπως ήταν αναμενόμενο η γερμανική εταιρία προχώρησε σε μια δεύτερη αναβάθμιση του τετράθυρου κουπέ της. Οι πωλήσεις της «νέας» CLS ξεκινούν το καλοκαίρι.

Το περσινό facelift αφορούσε κυρίως την γκάμα των κινητήρων καθώς και το ριζικά αναβαθμισμένο ταμπλό με το σύστημα πολυμέσων MBUX με το τεχνολογικό εξοπλισμό να εμπλουτίζεται με νέας γενιάς συστήματα πολυμέσων.

Τώρα, η Mercedes επανέρχεται με ένα πιο διακριτικό facelift που εστιάζει στα ελαφρώς επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένα νέο τιμόνι. Φυσικά υπάρχουν και νέοι συνδυασμοί χρωμάτων και επενδύσεων.  

Στην γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχουν αλλαγές (οι σημαντικότερες έγιναν πριν από ένα χρόνο) με εξαίρεση την CLS 300 d με τον δίλιτρο diesel να αποκτά ήπια υβριδική υποβοήθηση και να αποδίδει 264 ίππους. Με mild hybrid τεχνολογία αναβαθμίστηκε και η δίλιτρη βενζίνης CLS 350 με 299 άλογα.

Η κορυφαία AMG CLS 53 4Matic+, με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο των 435 ίππων, αποκτά μια συλλεκτική αξία αφού θα κατασκευαστεί μόλις  300 φορές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!