NEA

Seat: Προ των πυλών τα ανανεωμένα Ibiza και Arona [video]

Η επίσημη διαδικτυακή πρεμιέρα για τα ανανεωμένα Ibiza και Arona έχει προγραμματιστεί στις 15 Απριλίου. Στην Ελλάδα τα περιμένουμε από το καλοκαίρι.

Εδώ βλέπετε μια πρώτη teaser εικόνα και ένα σχετικό βίντεο που μας προετοιμάζει για την άφιξη των facelift Ibiza και Arona. Συγκεκριμένα, στην εικόνα βλέπουμε το μπροστινό μέρος του Arona με μια πιο δυναμική άποψη, χάρη στους πιο σπορ προφυλακτήρες και τα φώτα ομίχλης ακριβώς κάτω από τους επανασχεδιασμένους προβολείς.

Σε μικρή απόσταση φιγουράρει το Ibiza με το πίσω μέρος να προμηνύει ένα εκτενές facelift που θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη μάσκα του νέου Leon. Μια πολύ σημαντική αναβάθμιση θα είναι και το νέο ταμπλό με το νέο σύστημα infotainment, την μεγαλύτερη οθόνη αφής και πιθανότατα την επιλογή ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Και τα δύο θα έχουν στο πίσω μέρος τα νέα λογότυπα κεντρικά τοποθετημένα με μία “χειρόγραφη” γραμματοσειρά που υπήρχε μέχρι σήμερα στα Leon και Αteca. Από πλευράς κινητήρων αναμένεται να δούμε τα ίδια αναβαθμισμένα μηχανικά σύνολα, καθώς και εξηλεκτρισμένα με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!