NEA

H Niu Technologies παρουσιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό scooter στην Ευρώπη

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο σκούτερ της θα παρουσιάσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ η Niu Technologies, μια εκ των σημαντικών κατασκευαστών ηλεκτρικών σκούτερ της χώρας του δράκου.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 25 χλμ./ώρα, η αυτονομία φτάνει τα 50 χιλιόμετρα, ενώ για την κίνηση υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 350 W. Το ηλεκτρικό πατίνι της Niu θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη από αυτό το καλοκαίρι στην τιμή των 599 ευρώ.

Την ίδια στιγμή η κινεζική εταιρία επεκτείνει την γκάμα της με τέσσερα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η Niu, η οποία κατασκευάζει σκούτερ και μοτοσικλέτες με μπαταρίες ιόντων λιθίου, πούλησε 600.892 δίκυκλα παγκοσμίως πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 43% σε σχέση με το 2019.

Η Niu κατασκευάζει σήμερα τα προϊόντα της στην ανατολική πόλη Changzhou της Κίνας και ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει την παραγωγική του ικανότητα, η οποία πλέον θα ανέρχεται σε  2 εκατομμυρίων σκούτερ κατ’ έτος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!