NEA

Δείτε το Drako GTE να χορεύει πάνω στον πάγο [video]

Μπορεί να μπήκαμε στην άνοιξη αλλά η αμερικανική εταιρία δεν χάνει την ευκαιρία να μας δείξει τις χορευτικές ικανότητες του Drako GTE.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζουν αμερικανικές startup εταιρίες. Αλλά όπως μπορούμε να δούμε αυτό της Drako είναι πραγματικό και μάλιστα τα καταφέρνει περίφημα να πλαγιολισθαίνει σε μια παγωμένη λίμνη στο Κολοράντο.

Υπενθυμίζεται πως το Drako GTE έχει τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυασμένη ισχύ στα 1.217 άλογα και ροπή στα 8.800 Nm. Πηγή ενέργειας είναι μια μπαταρία 90 kWh με δυνατότητα φόρτισης AC έως 15 kW και DC έως 150 kW. Σχετικά με τις επιδόσεις δεν υπάρχουν στοιχεία αλλά κρίνοντας λέγεται πως η τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

Η Drako έχει σκοπό να κατασκευάσει 25 αυτοκίνητα με το καθένα να κοστίζει 1,25 εκ. δολάρια και τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τέλη 2021. Αξίζει να δείτε στο παρακάτω βίντεο πως το ειδικό λογισμικό επιτρέπει την ανάποδη περιστροφή των αριστερών με των δεξιών τροχών για πλήρη περιστροφή 360 μοιρών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!