ΑΓΩΝΕΣ

Λουτράκι η Λαμία θα γίνουν οι ειδικές του Rally Acropolis; Δείτε την έρευνα….

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει η έρευνα της Prorata για τον εθνικό μας αγώνα, το Rally Acropolis, που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μάλιστα η πλειοψηφία των συμμετεχόντων, σε ποσοστό 83% κρίνει πολύ σημαντικό το γεγονός της επιστροφής του στην Ελλάδα καθώς συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό σε ποσοστό 83%. Σε ποσοστό 78% κρίνει ότι το Ακρόπολις μπορεί να ανάδειξη της ικανότητας της χώρας να φιλοξενεί διεθνή γεγονότα, ενώ σε ποσοστό 57% θεωρεί ότι ενισχύει και την χώρα οικονομικά.

Στο ερώτημα “Σε ποια Περιφέρεια πιστεύετε ότι μπορεί να στεριώσει για πολλά χρόνια το Ράλλυ Ακρόπολις;” το 56% απαντάει στην Στερεά Ελλάδα ενώ το 26% στην Πελοπόννησο. Στο ερώτημα σε ποια πόλη (Λαμία ή Λουτράκι) θα θέλατε να γίνει ο αγώνας, το 28% δηλώνει ότι επιθυμεί να γίνει στην Λαμία, το 26% στο Λουτράκι και το 43% λέει πως δεν έχει πρόβλημα όπου και να γίνει.

Στο ίδιο ερώτημα, παρατηρούμε ότι όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις επιθυμούν να γίνει ο αγώνας στη Λαμία σε ποσοστό 54%, με ένα 30% να λέει στο Λουτράκι, ενώ μόλις 15% δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα όπου και να γίνει ο αγώνας. Τέλος, η ειδική διαδρομή της Παύλιανης ανακηρύσσεται σαν η καλύτερη διαδρομή τόσο από τον γενικό πληθυσμό με ποσοστό 21%, όσο και από τους “φίλους” του αγώνα με ποσοστό 25%.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button