NEA

Σας αρέσει αυτή η concept εκδοχή του Hyundai Pony;

Το concept που βλέπετε ξυπνά άλλες μνήμες, από τότε που η Hyundai έκανε τα πρώτα της βήματα μέχρι την γιγάντωσή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρωτότυπο αυτοκινητάκι που βλέπετε αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή και θα εκτεθεί στο ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Busan της Κορέας. Το πρότζεκτ επιμελήθηκε ο επικεφαλής του εσωτερικού σχεδιασμού της εταιρίας, Hak Soo Ha, ο οποίος είχε ως πηγή έμπνευσης το Ioniq 5.

Η βάση, όμως, είναι ένα αρχέτυπο δίπορτο Pony που είχε παραχθεί από το 1975 και είχε αρχικά είχε κινητήρες Mitsubishi. Στη νέα εκτέλεσε ο Κορεάτης σχεδιαστής κράτησε το κλασικό αμάξωμα αλλά πρόσθεσε αρκετά σύγχρονα στοιχεία όπως τα φωτιστικά σώματα με στιλ pixel ή τους καθρέπτες/ κάμερες μπροστά στο καπό.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι εξίσου εκτεταμένες, με ένα νέο τριάκτινο τιμόνι και ένα μεγάλο ψηφιακό πάνελ οθονών που καλύπτει όλο σχεδόν το ταμπλό. Φυσικά, το σύστημα πρόωσης δεν είναι συμβατικό, αλλά ένα ηλεκτρικό μηδενικών ρύπων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Hyundai θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός ρετρό μοντέλου, αλλά αν υπάρχει ζήτηση, γιατί όχι;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!