NEA

Το Corsa “έσπασε” τα ταμεία στην Γερμανία το 2020 – Στο Mokka ποντάρει το 2021 η Opel

Στο νέο Mokka ποντάρει τη νέα χρονιά η Opel για να αυξήσει την κερδοφορία της, όπως τονίζει σε συνέντευξη του ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Michael Lohscheller.

Απαντώντας στις προκλήσεις της νέας χρονιάς, εκτίμησε ότι η πορεία των εμβολιασμών θα βοηθήσουν ώστε να αλλάξει το κλίμα και στον κλάδο του αυτοκινήτου. Εστιάζοντας στην Opel επεσήμανε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν μια πολύ κακή χρονιά λόγω του Covid, ωστόσο ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Opel πέτυχε λειτουργικό κέρδος 527 εκατομμυρίων ευρώ το 2020.

Αναφερόμενος στους λόγους που αυτό συνέβη ο Michael Lohscheller εστίασε στην μεγάλη επιτυχία του νέου Corsa, που όπως είπε ήταν το μικρό αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στη Γερμανία το 2020, κατείχε κορυφαία θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και πήγε πολύ καλά σε όλη την Ευρώπη. Την ίδια στιγμή η Opel περιόρισε τα κόστη, ενώ βελτίωσε και τις πωλήσεις της στο κλάδο της χρηματοδοτικής μίσθωσης. H εταιρία ποντάρει πολλά στο νέο Opel Mokka.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!