NEA

Επίσημο: Το 2025 θα παρουσιαστεί η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

Σε πρόσφατο συνέδριο του μετοχικού συμβουλίου ο ίδιος ο CEO της Ferrari, John Elkann, ανακοίνωσε πως το 2025 η εταιρία θα παρουσιάσει ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο.

Τα τοτέμ υπάρχουν για να πέφτουν και όπως φαίνεται κοντοζυγώνει η ώρα για μια Ferrari που δεν θα ακούγεται και δεν θα βγάζει ρύπους. «Να είστε σίγουροι ότι θα είναι ότι ονειρεύτηκαν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές στο Μαρανέλο σε ένα κομβικό σημείο για την ιστορία της μάρκας», είπε ο Elkann.

Η Ferrari βλέπει την δυναμική με την οποία έχει μπει η Porsche στην ηλεκτροκίνηση και θέλει να κάνει κάτι ακόμη πιο δυνατό όπως μόνο οι Ιταλοί από το Μαρανέλο ξέρουν. Ο ίδιος ο Elkann βλέπει την ηλεκτροκίνηση ως μία μεγάλη ευκαιρία να φέρει την παράδοση της εταιρίας σε αγώνες και δρόμους και να ενισχύσει το πάθος για τις Ferrari στις νεότερες ηλικίες.

Τώρα, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που λέει πως η τωρινή τεχνολογία των μπαταριών δεν είναι συμβατή με το πνεύμα των αυτοκινήτων της Ferrari. Η οποία όμως δεν θα καταργήσει τα μοτέρ καύσης, απλά θα προσθέσει και ένα ηλεκτρικό. Όπως θα κάνει η Maserati με την MC20 που πέρα από την V6 έκδοση θα αποκτήσει επίσης μια ηλεκτρική.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!