NEA

Η Ferrari 812 Superfast έχει 830 άλογα και υπέροχο στιλ!

Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση της 812 της οποίας η ονομασία θα αποκαλυφθεί με την επίσημη παρουσίαση στις 5 Μαΐου.

Η Ferrari αναφέρει πως αυτή η έκδοση θα έχει τον ισχυρότερο V12 που έχει υπάρξει ποτέ σε μοντέλο της μάρκας και πως θα αποδίδει 830 άλογα στις 9.500 σ.α.λ. Η απλή 812 Superfast αποδίδει 800 ίππους σε 600 σ.α.λ. χαμηλότερα με την χωρητικότητα να παραμένει στα 6,5 λίτρα.

Ωστόσο, θα υπάρχουν αρκετές και σημαντικές βελτιώσεις, όπως στο σύστημα ψεκασμού, στην εξαγωγή, στην χαρτογράφηση και σε εξωτερικά στοιχεία, όπως είναι οι τετράγωνες απολήξεις. Το αμάξωμα θα έχει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο που κατασκευάστηκε από το Ferrari Styling Centre για μεγαλύτερο downforce, ενώ οι ζάντες θα είναι αποκλειστικής σχεδίασης με ελαστικά της Pirelli.

Όπως αναφέρει η Ferrari θα υπάρχουν χαρακτηριστικά ενεργητικής τετραδιεύθυνσης για ακόμη καλύτερο κράτημα, καθώς και μία εξελιγμένη έκδοση του συστήματος Side Slip Control για πιο απολαυστική οδήγηση. Χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων αναμένεται να υπάρχει και σημαντική μείωση βάρους.

Όσο για τις επιδόσεις το 0-100 χλμ./ώρα αναμένεται περίπου στα 2,5 δευτερόλεπτα με την τελική να αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές διαφορές της ειδικής 812 VS είναι το κάλυμμα πάνω από τον V12. Αλλά περισσότερα θα έχουμε να πούμε από τον επόμενο μήνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!