NEA

Μια κλασική Porsche 911 με την υπογραφή της Theon Design

Μια εξπέρ εταιρία στην αναπαλαίωση κλασικών αυτοκινήτων αποφάσισε να «ζωγραφίσει» με αυτή την πανέμορφη ατμοσφαιρική αερόψυκτη 911.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση όταν αγοράστηκε από τον σχεδιαστή Adam Hawley. Ο οποίος έδωσε εντολή στην βρετανική του εταιρία Theon Design για μία ξεχωριστή 911 από την δεκαετία του 1990. Έτσι ακριβώς όπως την επιθυμούσε ένας πελάτης από το Χονγκ Κονγκ που κατέθεσε περίπου 345.000 ευρώ για να υλοποιηθεί το όνειρο του.

Και εγένετο η Theon Design HK002. Μία σπέσιαλ σε εμφάνιση 911 της γενιάς 964 που αναβίωσε συνδυάζοντας το ρετρό γενετικό της κώδικα με ορισμένα σύγχρονα στοιχεία, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες, η ρυθμιζόμενη πίσω φτερούγα, τα καθίσματα Recaro και κάποιες ανέσεις στο εσωτερικό.

Αυτή πάντως δεν θα είναι η μοναδική HK002 αφού η Theon Design μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει μέσα σε 18 μήνες παρόμοια πρότζεκτ με επιλογή κινητήρα από τα 3,8 έως τα 4,0 λίτρα (με turbo ή χωρίς). Η συγκεκριμένη είναι με ατμοσφαιρικό 3,8 λίτρων, με 380 άλογα, και συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο εξάρι G50 σασμάν από μία 993. Απολαύστε την!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!