NEAPINED

Φήμες για 300 άλογα για την Toyota GR Corolla

Οι φήμες ξαναφουντώνουν για την GR Corolla που θα ναι μεν θα έχει τον 1.600άρη του GR Yaris αλλά πιθανότατα δίχως την τετρακίνηση ώστε να είναι η τιμή της και πιο προσιτή.

Αν και δεν υπάρχει τίποτε το επίσημο η μία ιστοσελίδα με την ονομασία CarSensor ισχυρίζεται πως έχει εξασφαλίσει τις τεχνικές προδιαγραφές και αναφέρει πως η GR Corolla θα έχει τον ίδιο κινητήρα των 1,6 λίτρων με το GR Yaris. Κάτι που γνωρίζαμε αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως η ισχύς θα φτάνει τους 300 ίππους ώστε να πετά το γάντι π.χ. στα Honda Type-R ή Hyundai i30 N.

Ψηφιακές εικόνες: Kleber Silva

Αξιοσημείωτο είναι πως η GR Corolla δεν θα έχει τετρακίνηση και μένει να επαληθευτεί αυτή η υπόθεση. Σύμφωνα με ιαπωνικές ιστοσελίδες η GR Corolla υπάρχει περίπτωση να είναι φτηνότερη από το GR Yaris αφού θα έχει έναν λιγότερο «πολεμικό» χαρακτήρα και το στήσιμο ενός GT. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!