NEAPINED

Σχεδόν έτοιμο το Squalo V12 της GTO Engineering

Πρόκειται για ένα βρετανικής κατασκευής ρετρό σπορ μοντέλο με ιταλική αύρα από κλασικές Ferrari.

Η GTO Engineering είχε ανακοινώσει την περιορισμένη παραγωγή του Squalo με σχεδίαση που παραπέμπει στην δεκαετία του 1960 και συγκεκριμένα στην Ferrari 250 GTO. Αξιοσημείωτο είναι πως το πρότζεκτ το είχαμε γνωρίσει ως Moderna, αλλά η βρετανική εταιρία το άλλαξε σε Squalo ώστε να αποφύγει τους συσχετισμούς με το εμβόλιο για τον Covid-19.

Εδώ βλέπετε τις ψηφιακές εικόνες με το αμάξωμα που θα έχει το Squalo και την εκτενή χρήση ανθρακονήματος αλλά και αλουμινίου ώστε να μην ξεπερνά τον ένα τόνο.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα κάτω από το μακρύ καπό θα υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός 4.0 V12 και με συνολικά τέσσερις επικεφαλής εκκεντροφόρους. Η απόδοσή του θα βρίσκεται κάπου στα 400 άλογα με χειροκίνητο σασμάν 5 σχέσεων. Όπως τον παλιό καλό καιρό.

Ωστόσο, επειδή δεν θα υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά και λοιπά προφίλ κίνησης, υπάρχει ένα θέμα με τα επίπεδου θορύβου του Squalo. Και για αυτό σε διάφορες χώρες, όπως η Ελβετία, θα του απαγορεύεται να κινείται σε ώρες κοινής ησυχίας. Βέβαια, μέχρι το 2023 που θα ξεκινήσουν να παραδίδονται τα πρώτα αυτοκίνητα έχουμε καιρό ακόμα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!